1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Plastové oplocení

PDFTiskEmail

Všechny námi nabízené plastové produkty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, mají velmi dlouhou životnost a nepotřebují takřka žádnou údržbu.
Věříme, že díky kvalitě používaných materiálů, našim zkušenostem s montáží a individuálnímu přístupu k zákazníkovi budete s našimi výrobky spokojeni. Profily použité k výrobě plotových polí jsou vytlačovány z tvrzeného PVC a odpovídají normě ISO 9002. Ploty a vrata z těchto profilů není nutno nikdy brousit, čistit a znovu natírat. Stačí občas otřít houbou. Lisovaný PVC profil je tuhý, tvarově neměnný a barevně stálý. Déšť, sníh ani slunce na něj nemají vliv. Plotové pole nebo vrata je možno na zakázku vyrobit v jakékoliv výšce a šířce a s různou mezerou mezi latěmi. Dále je možné objednat plastové sloupky, příchytky polí ke sloupkům, kotvící materiál sloupků apod. Na přání veškeré výrobky dovezeme a namontujeme přímo u zákazníka.

Plotová pole se dodávají v těchto barvách:

•bílá
•tmavě hnědá
•zelená
•zlatý dub
•třešeň
•ořech

Na plastové prvky a profily je poskytována až 10-ti letá záruka na barevnou stálost a odolnost vůči UV záření.
Oplocení je vyráběno vždy na konkrétní zakázku, jsou zhotovovány s libovolnou šířkou a výškou plotových polí, ale i libovolnou mezerou mezi pláňkami.

Atypické plotové pole je možné vyrábět v jakémkoliv tvaru, technicky proveditelného z vyráběných profilů nebo v základním nejběžnějším provedení tvaru: Rovný s rovnou krytkou, Rovný s oblou krytkou, KOnvexní (vlna), Konkávní (sedlo).
K výrobě většiny plotových polí, bran a branek se používá především profil o šířce 80 mm z tvrzeného PVC spojovaný nerezovými samořeznými vruty, a to jak na pláňky, tak i na svlaky. Při požadavcích na větší tuhost (např. u dlouhých svlaků) lze použít profily s dovyztužením.
Plotová pole lze kotvit ke sloupkům (betonovým, zděným nebo plastovým) pomocí plastové případně ocelové příchytky - konzolky na hmoždinky a vruty nebo zafrézováním svlaků do sloupků (pouze u plastových sloupků). Při požadavku plných neprůhledných plotů lze s výhodou využít jednoduchost výplňových profilů osazených přímo do plastových sloupku 96x96 mm.
Na plastové prvky a profily je poskytována až 10-ti letá záruka na barevnou stálost a odolnost vůči UV záření.

 

Hlavní menu